Autor
Zin, Marek Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Tytuł
Utrwalanie i przechowywanie żywności
Miejsce wydania
Rzeszów :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Hasła przedmiotowe
Konserwowanie żywności
Przechowywanie żywności Żywność konserwowanie podręczniki akademickie.
Konserwacja żywności Żywność przechowywanie podręczniki akademickie.
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
245
%a Utrwalanie i przechowywanie żywności /
260
%a Rzeszów :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
%c 2008.
300
%a 509 s. :
%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;%b il. kolor. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Konserwowanie żywności
650
%a Przechowywanie żywności%a Żywność
%v podręczniki akademickie.
%x konserwowanie
650
%a Konserwacja żywności%a Żywność
%v podręczniki akademickie.
%x przechowywanie
651
%a Żywność
%x magazynowanie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Zin, Marek
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego